Suggesties

Voorgerechten

Hoofdgerechten

** Wild Keuzemenu **

Duo wildpastei – Kramiek – vijgencompote

Carpaccio van Hert – Truffelmayonaise – rucola – Parmezaan

Huisbereide Hertenkroketten – witloofsalade – Portsiroop

*****

Hertenragout – Herfstfruit – veenbes – zoete aardappel

Zeeduivel – kreeftenmouseline – preirisotto

Fazantfilet – gebakken witloof – Cognacroomsaus – Dauphine-kroketten

*****

Kaasbordje met dadelsalsa en notenbrood

Trio miniatuur desserten “Sluis4”

€ 55 pp.

Beste gasten,

Gesloten voor verfraaiingswerken van 22/09 tot 01/10.

***BrunchBar4***

Wij starten 02/10 met:
Nieuwe menu- & lunchkaart.

Open voor Lunch & Dinner, telkens vanaf 11u.
Ook huisgemaakte pannenkoeken, wafels & gebak.

Keuken geopend van 11u30 tot 16u en van 17u tot 21u30
Woensdag blijft onze vaste sluitingsdag.

02/10 – 10/10:
Opening BrunchBar4 met een zeer aantrekkelijk lunchmenu.

***Sluis4 Brunch***

Elke eerste zondag van de maand in buffetvorm. Enkel op reservatie!

***WinterBar4***

Vrijdag 31/10/25:
Opening WinterBar4 "Halloween edition"

Meer informatie en programma WinterBar4 volgt later.